• image
  • image
  • image

Het dorp

De B&B ligt heerlijk rustig aan de rand van het dorp Dussen, maar niet afgelegen. Het is op loopafstand van de bakker, supermarkt, slager en diverse restaurants.

Verder zijn er meerdere bezienswaardigheden op loopafstand waaronder Klompenmakerij Den Dekker, Kasteel Dussen, de Maas en de veerpont en de ‘wereldberoemde’ kledingzaak Ballegooijen Modes, natuurgebied De Kornsche Boezem met de Noordveldse molen.

  • image
  • image
  • image

Omgeving

Dussen is een prima uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en auto -en motorliefhebbers, die het Land van Heusden en Altena en het natuurpark ‘De Biesbosch’ willen verkennen. De grootste water delta van Europa met een grote diversiteit aan trekvogels, zeearend en visarend, schotse hooglanders, bevers enz.

Onze arrangementen
image

Efteling

En natuurlijk niet te vergeten, het grootste attractiepark van Nederland ‘De Efteling’ en het is zowel in de zomer als in de winter te bezoeken. De afstand tot de Efteling is 14 km. Vanaf Dussen is er een mooie route met het gratis pontje binnendoor naar de Efteling om de files te vermijden en in de zomermaanden op de fiets goed bereikbaar en het is ook een mooie route!

Bezoek de Efteling
image

Omliggende plaatsen

De nabijgelegen dorpen en steden zijn zeker ook een aanrader, zoals Geertruidenberg (8 km), Heusden (20 km), Woudrichem (12 km). In het seizoen kunt u vanaf Woudrichem met een voetveer naar Slot Loevestein overgezet worden. Ook kunt u er ‘de Dokter Tinus’ route wandelen en een bezoek brengen aan het Visserijmuseum aan de historische haven.

De B&B ‘de Oude Stoffeerderij’ ligt heel centraal om de omliggende grote steden te bezoeken met alle bezienswaardigheden, zoals Breda (20 km), ’s Hertogenbosch (25 km), Utrecht (40 km), Rotterdam (40 km), Amsterdam (70 km) en zelfs Antwerpen maar (70 km).

image

Kurenpolder

Op recreatiepark de Kurenpolder in Hank (4 km) kunt u heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad met een 100 meter lange glijbaan en in de zomer kunt u een heerlijk dagje naar het strand in Brabant. Verder is er ook een klimpark op het terrein.

Bezoek de Kurenpolder
image

Bioscoop

Verder is er een bioscoop in Almkerk genaamd ‘Hollywoud’. Kenmerkend aan deze bioscoop is, dat u tijdens de film drankjes en hapjes geserveerd kunt krijgen.

Bezoek de bioscoop